• 0877 849 395 за информация/поръчки (от 9:00 до 21:00 всеки ден)
Количка

GILLETTE / ЖИЛЕТ НОЖЧЕТА MACH 3 Х 8

GILLETTE / ЖИЛЕТ НОЖЧЕТА MACH 3 Х 8

В наличност
SKU
64572
35,89 лв.

То притежава овлажняваща "Lubrаstrip" лента, която оставя по кожата невидим слой за улесняване на плъзгането на остриетата по кожата и намалява триенето.

Ножчето за бръснене на марката Gillette от серията Mach3 е снабдено с прецизно наточени остриета, монтирани на фини пружини, за максимално адаптиране към контурите на лицето и намаляване на натиска. Неговите меки лентички, разположени под остриетата, спомагат за опъването на кожата и безпроблемното бръснене, само с едно движение. То притежава овлажняваща "Lubrаstrip" лента, която оставя по кожата невидим слой за улесняване на плъзгането на остриетата по кожата и намалява триенето. Индикаторът за смяна в лубрикиращата лента, сигнализира, че ножчето трябва да се смени. Продуктът се предлага в удобна опаковка от 8 броя.

Напишете вашето мнение
Вие оценявате:GILLETTE / ЖИЛЕТ НОЖЧЕТА MACH 3 Х 8

Профарма онлайн е онлайн аптека, която предлага лекарствени и козметични продукти на ниски цени. Профарма онлайн предоставя информация и не е заместител на професионални медицински консултации. Профарма онлайн препоръчва внимателно да прочетете листовките на лекарствата. Винаги търсете помощ от своя лекар, ако в момента се лекувате, и винаги информирайте своя лекар или фармацевт относно лекарствата, които приемате.