• 0877 849 395 за информация/поръчки (от 9:00 до 21:00 всеки ден)
Количка

JAMIESON VITAMIN E / ДЖЕЙМИСЪН ВИТАМИН Е 100 IU ТАБЛ. Х 100

JAMIESON VITAMIN E / ДЖЕЙМИСЪН ВИТАМИН Е 100 IU ТАБЛ. Х 100

В наличност
SKU
57951
16,29 лв.

Витамин Е е мощен антиоксидант и антиканцероген.Предотвратява вътрешното окисляване, причинено от метаболитни реакции. Предпазва също от външни фактори като замърсяване, цигарен дим и ултравиолетови лъчи, които могат да доведат до сърдечни заболявания, рак и преждевременно стареене.

Информация за продукта:
Витамин Е на Jamieson представлява d-алфа токоферол, извлечен от соя. Това е формата на витамин Е с доказана най- голяма биологична активност. Тази формула е мощен антиоксидант, като предпазва полиненаситените мастни киселини и протеини от окисляване, защитава от увреждане на клетките и ускорява възстановяването на тъканите.
Витамин Е има противосъсирващо действие, спомага за нормалното формиране на червени кръвни клетки, подобрява кръвообращението.
Витамин Е 100 IU на Jamieson е натурално извлечен от соя, което гарантира по-добра бионаличност и по-ефективно усвояване от организма в сравнение със синтетичния витамин E. Витамин E 100 IU съдържа d-алфа токоферол, най- биологично активната форма на витамин E.

Съдържание:
Витамин Е 67 mg (D-alfa tocopheryl acetate, получен от пречистено соево масло), соевп масло, желатин, глицерин. Не съдържа изкуствени оцветители, ароматизатори и консерванти.

Дозировка:
1 капсула дневно по време на хранене

Напишете вашето мнение
Вие оценявате:JAMIESON VITAMIN E / ДЖЕЙМИСЪН ВИТАМИН Е 100 IU ТАБЛ. Х 100

Профарма онлайн е онлайн аптека, която предлага лекарствени и козметични продукти на ниски цени. Профарма онлайн предоставя информация и не е заместител на професионални медицински консултации. Профарма онлайн препоръчва внимателно да прочетете листовките на лекарствата. Винаги търсете помощ от своя лекар, ако в момента се лекувате, и винаги информирайте своя лекар или фармацевт относно лекарствата, които приемате.