• 0877 849 395 за информация/поръчки (от 9:00 до 21:00 всеки ден)
Количка

ВИТАМИН Е 100 МГ./ 200 IU

NATURAL FACTORS / ВИТАМИН Е 100 МГ./ 200 IU

В наличност
SKU
74198
15,39 лв.

NATURAL FACTORS / ВИТАМИН Е 100 МГ./ 200 IU 

Витамин Е 200 IU (Естествен произход) на канадската компания Natural Factors е източник на витамин Е в натурална форма – като D-алфа токоферол ацетат. За разлика от своя синтетичен „колега” DL-алфа, D-алфа токоферол ацетат се отличава с изключителна бионаличост и висока антиоксидантна активност.

Витамин Е 200 IU (Естествен произход) на канадската компания Natural Factors е източник на витамин Е в натурална форма – като D-алфа токоферол ацетат. За разлика от своя синтетичен „колега” DL-алфа, D-алфа токоферол ацетат се отличава с изключителна бионаличост и висока антиоксидантна активност.

 Витамин Е 200 IU допринася за защитата на мастните киселини и протеините от окисление, предпазва клетките от увреждане и ускорява възстановяването на тъканите.

Дозировка и приложение: По 1 софтгел капсула дневно.

Приложение:  Допринася за нормалното състояние на  сърдечносъдовата, имунната  и нервната  системи.

Забележка:  Консултирайте се с лекар ако използвате лекарства за разреждане на кръвта,  сърдечносъдови заболявания или диабет. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Напишете вашето мнение
Вие оценявате:NATURAL FACTORS / ВИТАМИН Е 100 МГ./ 200 IU

Профарма онлайн е онлайн аптека, която предлага лекарствени и козметични продукти на ниски цени. Профарма онлайн предоставя информация и не е заместител на професионални медицински консултации. Профарма онлайн препоръчва внимателно да прочетете листовките на лекарствата. Винаги търсете помощ от своя лекар, ако в момента се лекувате, и винаги информирайте своя лекар или фармацевт относно лекарствата, които приемате.