• 0877 849 395 за информация/поръчки (от 9:00 до 21:00 всеки ден)
Количка

RUVEXIN / РУВЕКСИН ТАБЛ. 325МГ. Х 100

RUVEXIN / РУВЕКСИН ТАБЛ. 325МГ. Х 100

В наличност
SKU
61817
3,37 лв.
Ruvexin на американския производител PERRIGO COMPANY е лекарствен продукт без лекарско предписание, който е предназначен за временно облекчаване на слаба до умерена болка свързана с простуда, главоболие, зъбобол, мускулни болки и слаби артритни болки.
Ruvexin на американския производител PERRIGO COMPANY е лекарствен продукт без лекарско предписание, който е предназначен за временно облекчаване на слаба до умерена болка свързана с простуда, главоболие, зъбобол, мускулни болки и слаби артритни болки. Подходящ е при висока температура, както и за вторична профилактика след прекаран инфаркт на миокарда. Използва се при нестабилна стенокардия или при преходни нарушения в мозъчното кръвообръщение. Рувексин е подходящ за възрастни и деца на 16 години. Предлага се в опаковка от 100 таблетки.
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:RUVEXIN / РУВЕКСИН ТАБЛ. 325МГ. Х 100

Профарма онлайн е онлайн аптека, която предлага лекарствени и козметични продукти на ниски цени. Профарма онлайн предоставя информация и не е заместител на професионални медицински консултации. Профарма онлайн препоръчва внимателно да прочетете листовките на лекарствата. Винаги търсете помощ от своя лекар, ако в момента се лекувате, и винаги информирайте своя лекар или фармацевт относно лекарствата, които приемате.