Количка

REXONA / РЕКСОНА ДЕО СПРЕЙ SEXY 150МЛ.

REXONA / РЕКСОНА ДЕО СПРЕЙ SEXY 150МЛ.

В наличност
SKU
47504
5,29 лв.

Дезодорант против изпотяване, със свеж аромат на букет цветя на марката Рексона, който осигурява безкомпромисна защита до 48 часа, дори и в най-екстремни ситуации

Дезодорант против изпотяване, със свеж аромат на букет цветя на марката Рексона, който осигурява безкомпромисна защита до 48 часа, дори и в най-екстремни ситуации. Формулата с иновативната Motionsense™ технология, базирана на милиони микрокапсули, които работят в синхрон с тялото и отделят свежест при първите признаци на влага. По този начин неутрализират появата на неприятна миризма и гарантират дълготрайна защита. С перфектно преплетените плодово-флорални нотки за свежест и добро настроение. Предлага се в удобна опаковка от 150 мл.

Напишете вашето мнение
Вие оценявате:REXONA / РЕКСОНА ДЕО СПРЕЙ SEXY 150МЛ.

Профарма онлайн е онлайн аптека, която предлага лекарствени и козметични продукти на ниски цени. Профарма онлайн предоставя информация и не е заместител на професионални медицински консултации. Профарма онлайн препоръчва внимателно да прочетете листовките на лекарствата. Винаги търсете помощ от своя лекар, ако в момента се лекувате, и винаги информирайте своя лекар или фармацевт относно лекарствата, които приемате.