Количка

REXONA / РЕКСОНА ДЕО АЛОЕ ВЕРА 150МЛ.

REXONA / РЕКСОНА ДЕО АЛОЕ ВЕРА 150МЛ.

В наличност
SKU
37693
5,59 лв.

 С иновативна формула обогатена с алое вера, която хидратира кожата, осигурява оптимална защита и гарантира надеждна грижа за приятни и сухи подмишници.

Продукт на марката Рексона, който Ви дава увереност през целия ден, защото знаете, че няма да ви разочарова. Спрей дезодорантът предпазва в продължение на 48 часа от изпотяване и неприятни миризми. С иновативна формула обогатена с алое вера, която хидратира кожата, осигурява оптимална защита и гарантира надеждна грижа за приятни и сухи подмишници. Вие сте защитени и в най-напрегнатите дни. Продуктът е с дерматологично доказана съвместимост с кожата. Предлага се в удобна опаковка от 150 мл.

Напишете вашето мнение
Вие оценявате:REXONA / РЕКСОНА ДЕО АЛОЕ ВЕРА 150МЛ.

Профарма онлайн е онлайн аптека, която предлага лекарствени и козметични продукти на ниски цени. Профарма онлайн предоставя информация и не е заместител на професионални медицински консултации. Профарма онлайн препоръчва внимателно да прочетете листовките на лекарствата. Винаги търсете помощ от своя лекар, ако в момента се лекувате, и винаги информирайте своя лекар или фармацевт относно лекарствата, които приемате.