• 0877 849 395 за информация/поръчки (от 9:00 до 21:00 всеки ден)
Количка

ПРОСТЕНАЛ® НАЙТ 30 ТАБЛЕТКИ

PROSTENAL / ПРОСТЕНАЛ® НАЙТ 30 ТАБЛЕТКИ

В наличност
SKU
57385
20,29 лв.
За здрава простата без нощно ставане Освен като подкрепа на нормалното състояние на простата, Простенал® НАЙТ подпомага нормалното уриниране като намалява честотата на посещенията на тоалетната и допринася за естествен спокоен сън.
Мъжете след 50 годишна възраст изпитват по-често от обикновено неблагоприятни симптоми, свързани със здравето на простата. Слаба струя при уриниране, ставане през нощта поради по-чести позиви за ходене по малка нужда. Недостигът на продължителен сън може да бъде причина за обща отпадналост на сутринта. Простенал® НАЙТ комбинира растителни екстракти и хранителни вещества, използвани в традиционната медицина с добре установен ефект, които цялостно подпомагат здравето на мъжа и намалява честотата на посещенията на тоалетната. - Стандартизираният екстракт от Сау Палмето (Serenoa repens) е препоръчителен за поддържане на здрава простата и нормален поток на урината. - Американската червена боровинка (Vaccinium macrocarpon) се прилага от векове като природно средство и е често използвана за поддържане здравето на уринарния тракт. ЕЖЕДНЕВНА ГРИЖА - Ашваганда (Withania somnifera) е мощна билка, използвана в Аюрведа. Допринася за релаксация на тялото, качествен сън и за пълно възстановяване на тялото през нощта. - Витамини В1 и В2 допринасят за нормалното функциониране на нервната система и психическо равновесие. Състав: антислепващи агенти: целулоза, калциев карбонат, силициев диоксид, магнезиев стеарат, талк; екстракт от Сау Палмето, концентриран сок на прах от американска червена боровинка, екстракт от корен на Ашваганда (Withania somnifera), стабилизатори: кръстосано свързана натриева карбоксиметилцелулоза, хидроксипропил метилцелулоза, хидроксипропилцелулоза, цинк цитрат, натриева сол на карбоксиметил нишесте, натурални концентрати (морков, касис, репички); оцветител: титаниев диоксид, холекалциферол, средноверижни триглицериди, тиамини хидрохлорид, рибофлавин. Дозировка: 1 таблетка дневно. Най-добре след хранене с повече тевност. За максимален ефект, продуктът може да бъде приеман продължително време. Предупреждение: Да не се надвишава препоръчваната дневна доза. Хранителната добавка не е заместител на разнообразното хранене. Не е подходящ за деца. Да се съхранавя на място, недостъпно за малки деца. Да се съхранява на сухо и тъмно място при температура под 25°C. - Цинкът допринася за поддържане на нормална концентрация на тестостерон в кръвта, за нормален фертилитет и възпроизводство. Участва в процеса на делене на клетките. - Витамин D3 участва в процеса на делене на клетките и допринася за нормалната функция на имунната система.
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:PROSTENAL / ПРОСТЕНАЛ® НАЙТ 30 ТАБЛЕТКИ

Профарма онлайн е онлайн аптека, която предлага лекарствени и козметични продукти на ниски цени. Профарма онлайн предоставя информация и не е заместител на професионални медицински консултации. Профарма онлайн препоръчва внимателно да прочетете листовките на лекарствата. Винаги търсете помощ от своя лекар, ако в момента се лекувате, и винаги информирайте своя лекар или фармацевт относно лекарствата, които приемате.