Количка

OMRON / ОМРОН GENTLE TEMP GT521

OMRON GENTLE TEMP GT521 / ДИГИТАЛЕН ТЕРМОМЕТЪР ОМРОН GENTLE TEMP GT521

Изчерпано количество
SKU
68041
Special Price 74,79 лв. Regular Price 84,99 лв.
Изключително бърз цифров термометър с набор от сложни функции, включващ светещ екран.Особено удобен за майки грижещи се за малки деца.

Термометър 3-в-1

Термометърът за ухо OMRON Gentle Temp 521 е изключително бърз цифров термометър с набор от сложни функции, включващ светещ екран. Това означава, че се вижда ясно през нощта, което го прави особено удобен за майки грижещи се за малки деца.

Следете за температурните промени във времето.

С паметта му, записваща до 25 отчитания, е възможно да се проследяват температурни промени за определен период от време, както и да се наблюдават тенденции. На големия LCD екран температурите могат да се извеждат в градуси по Целзий или Фаренхайт.

Моделът Gentle Temp 521 измерва температурата на ухото, но също така може да се използва за измерване на температури на повърхности, например на бутилка за мляко или на дозатор за храна, както и да дава показания за стайна температура.

В края на краищата, защо да използвате три термометъра, когато един може да върши всичко?.

  • Температура в ухото;
  • Температура на повърхности;
  • Температура в стаята.

Повече информация:ОМРОН GT521

Напишете вашето мнение
Вие оценявате:OMRON GENTLE TEMP GT521 / ДИГИТАЛЕН ТЕРМОМЕТЪР ОМРОН GENTLE TEMP GT521

Профарма онлайн е онлайн аптека, която предлага лекарствени и козметични продукти на ниски цени. Профарма онлайн предоставя информация и не е заместител на професионални медицински консултации. Профарма онлайн препоръчва внимателно да прочетете листовките на лекарствата. Винаги търсете помощ от своя лекар, ако в момента се лекувате, и винаги информирайте своя лекар или фармацевт относно лекарствата, които приемате.