Количка

OMRON / ОМРОН C-102 TOTAL ИНХАЛАТОР С НАЗАЛЕН ДУШ

OMRON / ОМРОН C-102 TOTAL ИНХАЛАТОР С НАЗАЛЕН ДУШ

В наличност
SKU
OMRON C-102 TOTAL
122,55 лв.
Omron C102 Total 2-in-1 Nebuliser with Nasal Shower (NE-C102-E) представлява компресорен небулайзер 2в1 - инхалатор с назален душ.

Omron C102 Total 2-in-1 Nebuliser with Nasal Shower (NE-C102-E) представлява компресорен небулайзер 2в1 - инхалатор с назален душ. Омрон С102 Тотал е с назален душ, което ви позволява ефективно да третирате и облекчавате различни респираторни симптоми и заболявания през годината. Този продукт е разработен съвместно с пулмулози за успешното лечение на респираторни разстройства като астма, хроничен бронхит, алергии и др. Назалният душ почиства носната кухина и помага за облекчаване на симптомите на състояния като обичайна настинка, алергичен ринит или синузит. Инхалаторът осигурява ефективно прилагане на медикаменти в белите дробове за третиране на заболявания, например бронхит, бронхиолит и астма. Омрон С102 Тотал е подходящ за потреба при деца и възрастни. Лесен за употреба и хигиеничен. Генерира частици с MMAD 2.6μm. Работи със скорост на разпрашаване от 0.35 ml/min. Разполага с контейнер за лекарства, побиращ от 3 до 15 мл.


Повече информация: Омрон C102 Total

Напишете вашето мнение
Вие оценявате:OMRON / ОМРОН C-102 TOTAL ИНХАЛАТОР С НАЗАЛЕН ДУШ

Профарма онлайн е онлайн аптека, която предлага лекарствени и козметични продукти на ниски цени. Профарма онлайн предоставя информация и не е заместител на професионални медицински консултации. Профарма онлайн препоръчва внимателно да прочетете листовките на лекарствата. Винаги търсете помощ от своя лекар, ако в момента се лекувате, и винаги информирайте своя лекар или фармацевт относно лекарствата, които приемате.