• 0877 849 395 за информация/поръчки (от 9:00 до 21:00 всеки ден)
Количка

OMNI BIOTIC PANDA / ОМНИ БИОТИК ПАНДА САШЕТА Х 30

OMNI BIOTIC PANDA / ОМНИ БИОТИК ПАНДА САШЕТА Х 30

В наличност
SKU
72103
64,69 лв.

Предназначен за възрастни, майки и бебета при имунологичен дисбаланс, поява на атопична екзема, астма, атопичен дерматит.

Омни Биотик Панда представлява пробиотик, съдържащ 3 бактериални щама, който е предназначен за възрастни, майки и бебета при имунологичен дисбаланс, в резултат на алергична атака, която може да бъде причина за появата на атопична екзема, астма, атопичен дерматит. Приемът на OmniBiotic Panda се препоръчва и специално при чувствителни възрастни хора. Особено добри са опитите в областта на високата степен на поносимост към храни, както и в областта на онкологията, след химиотерапия или лъчетерапия. В червата се произвеждат жизненоважни витамини, ензими и аминокиселини, които са необходими за функционирането на всички органи, а също така се неутрализират вредни вещества, които проникват в организма с храната. Това е от особена важност по време на бременност и когато Вашето бебе започна да проучва заобикалящата го среда и да слага всичко в устата си. Продуктът се предлага в удобна опаковка от 30 сашета по 3 г.


Състав: 109 пробиотични чревни синбиотици на саше:

-  Lactococcus lactis W58
 - Bifidobacterium lactis W52
 - Bifidobacterium bifidum W23

Други съставки: Оризово нишесте и малтодекстрин като храна за бактериите по време на фазата на активиране.

- Възрастни: 1 саше дневно. Изсипете съдържанието на сашето в 125 ml вода (1/2 водна чаша) и разбъркайте, оставете 10 минути да се активира, разбъркайте още веднъж и изпийте.

 - Бременни: на база данни от проведени проучвания, при алергичен дисбаланс се препоръчва Омни Биотик Панда да се приема ежедневно, най-късно след осмия месец на бременността. По време на кърмене, младата майка може да продължи да приема всеки ден Омни Биотик Панда, за да подпомогне храносмилането си.

-  Бебета: разтворете 1 саше Омни Биотик Панда в 2 супени лъжици мляко или преварена вода и накапете с пипета директно в устата на бебето. Ако не кърмите бебето си, разтваряйте всеки ден по 1 саше Омни Биотик Панда в шишето за хранене.

Продуктът е хранителна добавка и не трябва да се използва като заместител на разнообразното хранене.
Не превишавайте препоръчителната дневна доза.

Напишете вашето мнение
Вие оценявате:OMNI BIOTIC PANDA / ОМНИ БИОТИК ПАНДА САШЕТА Х 30

Профарма онлайн е онлайн аптека, която предлага лекарствени и козметични продукти на ниски цени. Профарма онлайн предоставя информация и не е заместител на професионални медицински консултации. Профарма онлайн препоръчва внимателно да прочетете листовките на лекарствата. Винаги търсете помощ от своя лекар, ако в момента се лекувате, и винаги информирайте своя лекар или фармацевт относно лекарствата, които приемате.