• 0877 849 395 за информация/поръчки (от 9:00 до 21:00 всеки ден)
Количка

LINEX BABY / ЛИНЕКС БЕБЕ САШЕТА Х20

LINEX BABY / ЛИНЕКС БЕБЕ САШЕТА Х20

В наличност
SKU
65668
15,99 лв.

LINEX / ЛИНЕКС BABY САШЕТИ Х20

LINEX BABY
прах за перорална суспензия
За възстановяване и поддържане баланса на чревната микрофлора
Хранителна добавка

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА ЛИНЕКС БЕБЕ
ЛИНЕКС БЕБЕ прах за перорална суспензия съдържа живи лиофилизирани бактерии от вида Bifidobacterium, които възстановяват и поддържат баланса на чревната микрофлора.

БИФИДОБАКТЕРИИ
Бифидобактериите (пробиотични бактерии) присъстват нормално в стомашно-чревния тракт и се наричат чревна микрофлора. Микрофлората на кърмачетата е съставена главно от тези бактерии и те се считат за особено важни в първите месеци на живота. Те поддържат здравословния киселинно-основен баланс, необходим за нормалното функциониране на храносмилателните ензими, спират растежа на вредните бактерии, повлияват движенията на чревната среда (перисталтика) и стимулират развитието на имунната система. Здравословният баланс на чревната микрофлора може да се наруши от много фактори като вирусни и бактериални чревни инфекции (напр. ротавирусни инфекции), лечение с антибиотици или неправилен режим на хранене. Нарушеният баланс на микрофлората се появява като колики, газове, диария, запек или атопичен дерматит. Приложението на бифидобактерии е полезно за физиологичния баланс на чревната микрофлора, тъй като възстановява естественото й състояние.

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЯ
От съображения за безопасност не давайте ЛИНЕКС БЕБЕ на Вашето дете, ако:

-е алергично (свръхчувствително) към някои от съставките на продукта или към млечни протеини;
-има имунодефицитни състояния (напр. ХИВ инфекция);
-има непоносимост към глюкоза, фруктоза или захароза;

Тази хранителна добавка не може да замени добре балансираното и разнообразно хранене.
УПОТРЕБА И ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА ДОЗИРОВКА Като хранителна добавка ние препоръчваме да се приема: Деца на възраст между 2 и 12 години: 1 саше веднъж до два пъти дневно, за предпочитане по време на хранене. Кърмачета и деца под 2 години: 1 саше веднъж дневно, за предпочитане по време на хранене.

Напишете вашето мнение
Вие оценявате:LINEX BABY / ЛИНЕКС БЕБЕ САШЕТА Х20

Профарма онлайн е онлайн аптека, която предлага лекарствени и козметични продукти на ниски цени. Профарма онлайн предоставя информация и не е заместител на професионални медицински консултации. Профарма онлайн препоръчва внимателно да прочетете листовките на лекарствата. Винаги търсете помощ от своя лекар, ако в момента се лекувате, и винаги информирайте своя лекар или фармацевт относно лекарствата, които приемате.