• 0877 849 395 за информация/поръчки (от 9:00 до 21:00 всеки ден)
Количка

URIAGE / ЮРИАЖ HYSEAC ПОЧИСТВАЩ ЛОСИОН 200МЛ.

URIAGE / ЮРИАЖ HYSEAC ПОЧИСТВАЩ ЛОСИОН 200МЛ.

В наличност
SKU
54271
21,09 лв.

URIAGE / ЮРИАЖ HYSEAC ПОЧИСТВАЩ ЛОСИОН 250МЛ.

ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ: Лосион за дълбоко почистване на порите. Мазна кожа, запушени пори, кожни несъвършенства. Благодарение на прецизната комбинация от микро-ексфолиращи АНА и ВНА, този астрингентен лосион отпушва и стяга порите. Несъвършенствата са премахнати, кожата е почистена, матирана и успокоена. Свежестта на тена е възстановен. Подходящ за третиране на големи площи - лице, гръб, деколте.

НАЧИН НА УПОТРЕБА: След почистване на кожата, нанесете с помощта на памучен тампон върху засегнатите зони. Без изплакване. Да се избягва контакт с очите. Маже да се появи леко усещане за щипане.

Без парабени. Хипоалергенен. Некомедоноген.
Тестван върху кожа, склонна към акне.

ОПАКОВКА: 250 мл.

Напишете вашето мнение
Вие оценявате:URIAGE / ЮРИАЖ HYSEAC ПОЧИСТВАЩ ЛОСИОН 200МЛ.

Профарма онлайн е онлайн аптека, която предлага лекарствени и козметични продукти на ниски цени. Профарма онлайн предоставя информация и не е заместител на професионални медицински консултации. Профарма онлайн препоръчва внимателно да прочетете листовките на лекарствата. Винаги търсете помощ от своя лекар, ако в момента се лекувате, и винаги информирайте своя лекар или фармацевт относно лекарствата, които приемате.