• 0877 849 395 за информация/поръчки (от 9:00 до 21:00 всеки ден)
Количка

JODASEPT / ЙОДАСЕПТ УНГВ. 10% 40ГР.

JODASEPT / ЙОДАСЕПТ УНГВ. 10% 40ГР.

В наличност
SKU
56647
3,89 лв.
Йодасепт маз, съдържа като активна съставка повидон йод ( повидон е помощно вещество, което забавя освобождаването на йода, с което се избягва изгарящия ефект на последния върху тъканите ).
ЙОДАСЕПТ / JODASEPT на фармацевтичната компания Актавис се прилага при: • лечение на рани и варикозни язви, декубитуси ( рани от залежаване ); • изгаряния на кожата; • лечение на рани с бактериална инфекция; • гнойни кожни обриви (пиодермии); • повърхностни дерматози (кожни заболявания ) • кожни заболявания, причинени от бактерии и гъбички с последваща инфекция. Йодасепт маз, съдържа като активна съставка повидон йод ( повидон е помощно вещество, което забавя освобождаването на йода, с което се избягва изгарящия ефект на последния върху тъканите ). Йодасепт е широкоспектърен дезинфектант (дезинфекционно средство ), активен срещу бактерии, вируси и гъбички. Унищожава и спорообразуващите щамове (микроорганизми, които се размножават, чрез спори ), нечувствителни на сулфонамиди и антибиотици. Йодасепт под формата на маз има дълготрайно действие поради продължителното отделяне на йода от комплекса. Поради широкия си спектър на действие не е необходимо предварително да се определя вида и щама на причинителя на инфекцията.
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:JODASEPT / ЙОДАСЕПТ УНГВ. 10% 40ГР.

Профарма онлайн е онлайн аптека, която предлага лекарствени и козметични продукти на ниски цени. Профарма онлайн предоставя информация и не е заместител на професионални медицински консултации. Профарма онлайн препоръчва внимателно да прочетете листовките на лекарствата. Винаги търсете помощ от своя лекар, ако в момента се лекувате, и винаги информирайте своя лекар или фармацевт относно лекарствата, които приемате.