Категория

BESTIFLEX / БЕСТИФЛЕКС СТАВИ X 30 САШЕТА

Бъдете първи - добавете мнение

48,19 лв.
ИЛИ
  • Поръчайте по телефона на 0877849395 всеки ден от 09:00 до 21:00
ИЛИ

Кратко описание

- Спомага за поддържане здравето на костите

- Допринася за нормалното фукциониране на ставите

- Участва в естествените регенериращи процеси на ставния хрущял

BESTIFLEX / БЕСТИФЛЕКС СТАВИ  X 30 САШЕТА

Double click on above image to view full picture

Намаляване
Увеличаване

Още изгледи

Подробно описание

- Спомага за поддържане здравето на костите
- Допринася за нормалното фукциониране на ставите
- Участва в естествените регенериращи процеси на ставния хрущял

Ставните заболявания са огромен проблем в наши дни, като засягат не само възрастните хора, но и младите, които заради наднормено тегло или спортни дейности изпитват ставни болки, пост травматични състояния или дегенеративни проблеми, предизвикани от претоварване на ставите.
Сред препаратите без рецепта, предназначени за лечение на ставни заболявания, най-често се споменават препаратите въз основа на глюкозамин и хондроитин, но резултатите на скоро проведени клинични тестове доказаха, че приемът им не е довел до успокояване на болките, свързани с дегенеративните болести, нито са подобрили състоянието на хрущялната тъкан.
В европейски план най-новата тенденция сред хранителните добавки за профилактика и подпомагане на лечението на болестите и възпаленията на хрущялната тъкан са продуктите на колагенова основа.
Орално приеманите продукти на колагенова основа осигуряват правилното протичане на процесите на образуване и възстановяване на клетките на ставния хрущял и поддържат защитните реакции в хрущялната тъкан, като повишават подвижността и намаляват болката. Освен това, колагенът повишава плътността на костната тъкан и подобрява усвояването на минералните вещества.
Научните изследвания показаха, че след едномесечен прием на колаген чрез БЕСТИФЛЕКС стави се наблюдава по-добра подвижност, а след три месеца общата подвижност и гъвкавостта на движенията са се увеличили и се наблюдава значително възстановяване.
Бързо получените резултати и удобния прием на препарата БЕСТИФЛЕКС стави са някои от предимствата, които повишават удобството на пациентите.
Продуктът БЕСТИФЛЕКС стави се препоръчва на възрастни хора, на пациенти страдащи от ставни болки поради наднормено тегло или затлъстяване, на хора, които се занимават със спортни дейности, засягащи ставите, както и за всички хора над 40 годишна възраст, които желаят да запазят добрата си физическа форма и да и се радват възможно най-дълго време.

Допълнителна информация

Производител Naturproduct

Моята количка

Нямате продукти в количката.

Сравни продуктите

Вие нямате продукти за сравнение.

Анкета

Какви слънцезащитни продукти предпочитате?