Категория

ABOCA / АБОКА СЕДИВИТАКС ПЕДИАТРИК СИРОП 220 МЛ.

Бъдете първи - добавете мнение

В момента продуктът не е наличен. За повече информация можете да се обадите на тел. 0877849395 всеки ден от 09:00 до 21:00.

15,89 лв.

Кратко описание

ABOCA / АБОКА СЕДИВИТАКС ПЕДИАТРИК СИРОП 220 МЛ.

ABOCA / АБОКА СЕДИВИТАКС ПЕДИАТРИК СИРОП 220 МЛ.

Double click on above image to view full picture

Намаляване
Увеличаване

Още изгледи

Подробно описание

Седивитакс Педиатрик е специално разработена според нуждите на децата формула, която подобрява физиологичния сън през нощта и стимулира отпускането през деня.

С приятен портокалов вкус и лесен за дозиране (ml/kg).

Не предизвиква пристрастяване и сънливост през деня. Не се намесва в хормоналната регулация.

Подходящ за:
Деца над 1 година.

Седивитакс Педиатрик е съставен от продукти със 100% органичен произход, не съдържа синтетични добавки, оцветители и консерванти. Тестван е в клинични и молекулярно-биологични проучвания.

Направен от изключително лиофилизиран екстракт, резултат от проучване на Абока, синергичното действие на Седивитакс Педиатрик се дължи на няколко функционални съставки в концентрации и стандартизации, препоръчани от референции в научната литература.

· Лиофилизиран екстрак от листа на маточина, който действа успокояващо и премахва напрежението и безпокойството, намалява раздразнителността.
· Лиофилизиран есктракт от езечести цветчета лайка(Liguflos)- облекчава подуване и спазми на стомаха, намалява флатуленцията и оригването.
· Мултифракционен лиофилизиран екстракт от листа на пасифлора(Passiflò 2-LMF) – има успокояващ ефект, премахва раздразнителността, спомага за по-лесното заспиване и пълноценен спокоен сън.

Допълнителна информация

Производител Aboca

Моята количка

Нямате продукти в количката.

Сравни продуктите

Вие нямате продукти за сравнение.

Анкета

Какви слънцезащитни продукти предпочитате?