Категория

Щракнете тук, за да проверите законна ли е дейността на този уеб сайт

Следвайте ни

 

Информация за доставка

Безплатна доставка до 24 ч. за поръчки над 49.99 лв и пратки до 1 кг.! *

Стандартна доставка

Доставката на поръчаните от Вас продукти се изпълнява от куриерската компания РАПИДО. За поръчки на територията на гр. София* стойността на доставката зависи от стойността на поръчката и от нейното тегло. Повечето направени поръчки са с общо тегло на продуктите под 0,5 кг. Посочените по-долу цени важат за общо тегло на продуктите до 1 кг. За поръчки на стойност до 25 лв. доставката струва 2.99 лв., за поръчки на стойност от 25 до 50 лв. доставката струва 1.99 лв., а за поръчки на стойност над 49.99 лв. доставката е безплатна.

Цени за доставка на територията на гр. София за пратки до 1 кг.:

Стойност на поръчка Цена на доставка
до 25 лв. 2.99 лв.
от 25 до 50 лв. 1.99 лв.
над 49.99 лв. 0 лв.

 

Когато общото тегло на поръчаните продукти е между 1 и 5 кг., цените за доставка на територията на гр. София се увеличават с 0,50 лв. и са посочени в таблицата по-долу. Доставката става безплатна за поръчки над 99,99 лв.

Цени за доставка на територията на гр. София за пратки от 1,001 до 5 кг.:

Стойност на поръчка Цена на доставка
до 25 лв. 3.49 лв.
от 25 до 50 лв. 2.49 лв.
от 50 до 69.99 лв. 1.49 лв.
от 70 лв. до 99,99 лв. 0,49 лв.
над 99.99 лв. 0 лв.
 
*Населените места в общините Банкя, Божурище, Костинброд, Нови Искър, Кремиковци, Бухово, Елин Пелин, Панчарево, Бистрица, Железница и Владая, както и с. Бусманци се таксуват по тарифата за доставки извън територията на гр. София. За тези населени места не се приемат заявки за експресна доставка (до края на работен ден, до 3, 2 или 1 час).

 

За поръчки извън територията на гр. София стойността на доставката зависи от теглото и стойността на пратката. Когато общата стойност на поръчката е над 49.99 лв. и теглото и е до 1 кг., доставката е безплатна. Когато общото тегло на продуктите от поръчката е между 1 и 5 кг., доставката е безплатна за поръчка на стойност над 99,99 лв. Разходите за застраховка на поръчаните от Вас продукти са за сметка на ПроФарма онлайн. Повечето направени поръчки са с общо тегло на продуктите под 0,5 кг. В таблицата по-долу са посочени цените за доставка до адрес на клиента:

Цени за доставка до адрес на клиента:

Тегло Цена
до 1 кг. 3.99 лв.
от 1,001 до 2 кг. 4,49 лв.
от 2.001 до 5 кг. 4.99 лв.

 

Безплатна доставка за поръчки извън гр. София:

Тегло Стойност на поръчката
до 1 кг. 49.99 лв.
от 1,001 до 5 кг. 99,99 лв.

 

Когато общото тегло на поръчаните продукти е над 5 кг., а това се случва в по-малко от 1% от всички направени при нас поръчки, ще се свържем с Вас, за да уточним цената на доставката.

Ако желаете да използвате куриер, различен от РАПИДО (напр. СПИДИ или ЕКОНТ), уточнете това, като го напишете, когато въвеждате Вашия адрес при правене на поръчката. В такъв случай ще заплатите цената на куриерската услуга съгласно цените на съответната куриерска компания, които в повечето случаи са по-високи от предлаганите от нас.

Повечето поръчки (над 90%), направени преди 16:00 часа, се доставят в рамките на следващия работен ден за населените места, обслужвани от РАПИДО всеки ден. За останалите населени места поръчките се доставят по график. Можете да проверите графика за обслужване на Вашето населено място тук. Уверете се, че в рамките на работния ден, когато ще бъде доставена поръчката, на този адрес ще бъдете Вие или друг човек, когото сте упълномощили да я приеме. Доставки не се изпълняват в неделя.

При получаване може да е необходимо да заплатите цената на поръчката, ако сте избрали метод на плащане "наложен платеж". Стандартната доставка включва опаковка, предаване на куриера и транспортни разходи.

Експресна доставка (важи само за гр. София**)

Експресна доставка за гр. София се изпълнява само в работни дни и при следните условия:
- Заявки за доставка до края на работния ден се приемат до 11:30 часа
- Заявки за доставка до 3 часа се приемат до 14:30 часа
- Заявка за доставка до 2 часа се приемат до 15:30 часа
- Завка за доставка до 1 час се приемат до 16:30 часа
- Към момента на поръчката, всички поръчани продукти са налични в нашия склад

Ако сме възпрепятствани да изпълним поръчката Ви, ще се свържем с Вас по телефона. 

Поръчки с експресни доставки се приемат и на тел. 0877849395.
 
Цени за експресни доставки: 
 
до 1 час 19.99 лв. 
до 2 часа 17.49 лв.
до 3 часа 14.99 лв.
до края на работния ден 9.99 лв.
 
** Цените за експресни доставки остават в сила независимо от стойността на поръчаните от Вас продукти. 
** За населените места в общините Банкя, Божурище, Костинброд, Нови Искър, Кремиковци, Бухово, Елин Пелин, Панчарево, Бистрица, Железница и Владая, както и с. Бусманци не се приемат заявки за експресна доставка.
 

Международни доставки

 
ПроФарма онлайн изпълнява поръчки до всяка държава в Европа. Международните доставки се изпълняват от РАПИДО и Български пощи.
 
Международни доставки до следните държави: Румъния, Гърция, Унгария, Хърватска, Словения, Чехия и Словакия се изпълняват съвместно с куриерска фирма РАПИДО. 
 
Цени за международни доставки до горепосочените държави и до 1 кг. (за всеки следващ килограм цената се повишава с 1.09 лв.):
 
Държава  Цена на доставка
Румъния  16.49 лв.
Гърция  15.99 лв. 
Унгария  16.49 лв.
Хърватска   16.49 лв
Словения  16.49 лв. 
Чехия  16.49 лв. 
Словакия  16.49 лв. 
 
За всички останали държави в Европа доставките се изпълняват от Български пощи. Цената за международни доставки с Български пощи до 1 кг. е 24.99 лв.
 

Проследяване на поръчката

След като поръчате стока от нашата онлайн аптека и ние я изпратим, можете да проследите нейния статус и местоположение с помощта на връзка към страница, предоставена от куриерската компания, която доставя стоката до посочения от Вас адрес. Номер за проследяване на пратката ще намерите в електронното писмо, с което Ви уведомяване за изпращането на Вашата поръчка.

 Доставката се прави на посочения адрес. Ако артикулите бъдат върнати при нас от куриерската фирма, може да се наложи допълнителна такса за повторно изпращане. Ако не сте получили поръчката си, а сте получили електронно писмо за изпратена доставка, моля изчакайте поне 3 работни дни, след което се свържете с нас и ние ще уведомим куриерската фирма за липсващата пратка.

Отменяне на поръчката

В допълнение към политиката ни на връщане, имате правото да отмените поръчката си в рамките на четиринадесет работни дни от датата на получаване на артикула, ако ни изпратите писмено известие за отмяна и ни върнете артикула неизползван в оригиналната си опаковка. Трябва да се свържете с нас тук преди връщането на поръчка, за да заявите код за разрешено връщане. Ако върнатият артикул няма код за разрешено връщане, няма да можем да ви предложим възстановяване на сумата или замяна. Моля, имайте предвид, че върнатите артикули се доставят до склада ни за Ваша сметка.

*Безплатната доставка до 24 часа важи за населените места, обслужвани от куриерска компания РАПИДО всеки ден. За повече информация можете да проверите графика на обслужване за Вашето населено място.

Моята количка

Нямате продукти в количката.

Сравни продуктите

Вие нямате продукти за сравнение.

Анкета

Какви слънцезащитни продукти предпочитате?