Категория

Без изпотяване? Мисия възможна!

photobiotrade-blog

Без изпотяване? Мисия възможна!

Изпотяването е естествената „климатизация“ на тялото, защитен механизъм от прегряване – особено полезен по време на физическа активност или горещини.

Когато обаче потните жлези започнат да отделят много по-голямо от нужното количество пот, говорим за състояние наречено „хеперхидроза“ – или простичко казано, прекомерно изпотяване.
Ако под мишниците ви се появяват големи петна, без да сте в активно движение или физическа дейност, а ръцете ви често са мокри, то най-вероятно тялото ви е влязло точно в това състояние на преохлаждане.

В този случай забравете за обикновените дезодоранти – те не могат да окажат влияние върху количеството произведена пот. Повечето от тях съдържат приятни аромати, за прикриване на неприятната миризма, но нямат силата да повлияят потоотделянето.
Необходим ви е продукт от категорията „антиперспиранти” – т.е. продукти, спиращи изпотяването.
Всички антиперспиранти съдържат активни съставки - алуминиеви соли, които всъщност действат върху потните жлези, като частично и временно запушват каналчетата на потните жлези и ги блокират. По този начин се намалява количеството отделена пот. Благодарение на намаленото отделяне на пот има по-малко влага и колониите гладни бактерии не се размножават толкова активно – което пък води до значително по-малко миризма.
Когато обаче стане дума за продукт, спиращ изпотяването за цели 10 дни, в главата ни изскачат много въпроси – и първият от тях логично е „Възможно ли е?“
Отговорът е „Да“ – и всъщност е още една причина да се гордеем с етикета „Произведено в България“. ОДОРЕКС ДЕО е не само продукт на родната козметична индустрия, но е и уникален на световния пазар с патентована формула, базирана на научен труд, номиниран за Нобелова награда през 1984. Дългогодишни проучвания на проф. Стефан Найденов водят до невероятни открития за енергийните структури на водата и стават основа за създаването на ОДОРЕКС. Благодарение на тази иновация формулата на ОДОРЕКС може да се похвали с недостижима за конкуренцията адхезия (процес на прикрепване на активното вещество към третираната зона) и осигурява продължително действие като наистина спира изпотяването за 10 до 14 дни само с едно нанасяне.

„А безопасно ли е?“ вероятно ще попитате.
И отново отговорът е „Да“. И пак в основата е брилянтната формула на ОДОРЕКС, която „разпознава“ само свръхактивните потни жлези и блокира само тях като не влия върху общата терморегулация на организма. Нормално функциониращите жлези продължават да работят в стандартен режим и осигуряват на тялото необходимото охлаждане и освобождаване на токсини.
Продуктът е клинично тестван и може да се прилага също и по време на бременност и кърмене.

Какво остава, освен да си пожелаем щастливо и... „сухо“ лято?!

Моята количка

Нямате продукти в количката.

Сравни продуктите

Вие нямате продукти за сравнение.

Анкета

Какви слънцезащитни продукти предпочитате?