Категория

Месечен архив: March 2017

 • Косопад при мъжете

  vichyНаследственият косопад може да се прояви под много форми и на всяка възраст. Това може силно да се отрази на самочувствието ви, особено на по-млада възраст или когато сте подложени на много стрес в период от живота си. Експертите от Vichy съветват как да се справите с този проблем.

  Оредяването на косата е свързано с хормонални промени и започва с изтъняване на линията на косата при челото и темеато като може да се появи не само при мъже, но и при жени. Други причини могат да бъдат сезонни, свързани със стрес или медицински състояния, затова трябва да установите причината за косопада си, преди да предприемете мерки с медикаменти или терапии. Като за начало се консултирайте с фармацевт.

  При всеки вид косопад тези 4 съвета могат да помогнат за справяне с проблема: прочети още

 • Промоционална брошура на ПроФарма март-април

  Untitled-5
  От тук може да изтеглите промоционалната брошура на ПроФарма, в която ще намерите последните промоции в нашата аптека:

  Промоционална брошура март-април.

  Цените от нея са валидни както за онлайн аптеката ни, така и за всички аптеки ПроФарма. Списък с нашите аптеки и техните адреси може да намерите  тук .

 • От какво зависи добрият имунитет?

  immune1Системно саботираме здравето си не само с начина си на живот, но и като злоупотребяваме с лекарства. Всеки втори приема неправилно или прекомерно често антибиотици, а това руши имунитета. Като добавим ежедневния стрес, на който сме изложени, и дългата зима с настинки и грип, през която преминахме, нищо чудно, че лесно ставаме жертва на стотиците вируси, циркулиращи около нас. прочети още

 • Хипохондрик ли си – разбери с теста на ПроФарма Онлайн!

  images

  Постоянно си представяте от какво сте болни в момента? Или сте в другата крайност – за последно сте ходили на лекар през миналото десетилетие и нямате представа какво означава "профилактичен преглед"? Направете теста на ПроФарма Онлайн и проверете дали не прекалявате с четенето за страшни болести в Google.

  прочети още

4 артикул(а)

Моята количка

Нямате продукти в количката.

Сравни продуктите

Вие нямате продукти за сравнение.

Анкета

Какви слънцезащитни продукти предпочитате?