Категория

Месечен архив: August 2015

 • Информация за хранителните добавки

  nutritional-supplementsХранителните добавки се предлагат под различна форма – традиционни таблетки, капсули, под формата на прах и напитки. Съдържат витамини Д и Е, минерали като калций и желязо, билкови екстракти, аминокиселини, ензими, пробиотици, рибено масло и др.

  Хранителните добавки съдържат информация на етикета за съдържанието, активните съставки, също така препоръчителен дневен прием, който може да не спазвате след като се консултирате с Вашия лекар. прочети още

 • Няколко въпроса, свързани с бебешките храни

  Babies-fedКак да избера най-добрата храна за моето бебе?

  Ще намерите доста голям брой бебешки храни в супермаркета – от зеленчукови и плодови пюрета до интересни менюта за вечеря. Затова не би било изненадващо, ако се затрудните да изберете най-подходящото за Вашето бебе.

  Повечето детски храни са етикетирани с подробна информация за състава; също така се посочва и за кой стадий от развитието на бебето са подходящи. Условно могат да се разделят на три вида – за началните етапи на захранване са подходящи чисти пюрета, вторият вид са пюрета с по-гъста консистенция, подходящи за по-големи бебета, и третият вид – пюрета с парченца. прочети още

 • Промоционалната брошура на ПроФарма за август-септември

  Broshura_Apteka_ProPharma_Avgust-Sept-2015Скъпи клиенти,

  От тук можете да си изтеглите промоционалната брошура на ПроФарма, в която ще намерите последните промоции в нашата аптека:

   Промоционална брошура август-септември

  Цените от нея са валидни както за онлайн аптеката ни, така и за всички аптеки ПроФарма. Списък с нашите аптеки и техните адреси може да намерите тук.

3 артикул(а)

Моята количка

Нямате продукти в количката.

Сравни продуктите

Вие нямате продукти за сравнение.

Анкета

Какви слънцезащитни продукти предпочитате?