• 0877 849 395 за информация/поръчки (от 9:00 до 21:00 всеки ден)
Количка

GRECIAN 2000 / ГРЕЦИАН 2000 ЛОСИОН ЗА КОСА МЪЖЕ 125 МЛ.

GRECIAN 2000 / ГРЕЦИАН 2000 ЛОСИОН ЗА КОСА МЪЖЕ 125 МЛ.

В наличност
SKU
43696
16,19 лв.
Грециан лосион е създаден за възстановяване естествения цвят на косата за мъже с побелели коси. С Грециан косата придобива естествен и младежки цвят – постепенно, ненатрапчиво, сигурно и безопасно за косата.
Грециан лосион е създаден за възстановяване естествения цвят на косата за мъже с побелели коси. С Грециан косата придобива естествен и младежки цвят – постепенно, ненатрапчиво, сигурно и безопасно за косата. Формулата на Грециан е нова, напълно безвредна, без съдържание на оловен ацетат. Механизъм на действие: В състава на косъма се съдържа пигмента меланин, като неговото количество определя цвета на косата. С времето съдържанието на меланин се редуцира и косите побеляват.Grecian 2000 взаимодейства с естествените части на косъма така, че там където няма наличие на меланин възниква подобен пигмент, при което след всяка употреба процеса на побеляване се "преобръща". Начин на употреба: Нанася се директно с пръстите на чиста и суха коса и се разпределя равномерно до лекото навлажняване на косата. След това косата се оформя както обикновено. След употреба ръцете се измиват добре. За постигане на естествения цвят е необходимо всекидневно нанасяне от 2-4 седмици, а за поддържане използвайте - 1-2 пъти седмично. Разклатете добре преди употреба. Предупреждения: Грециан лосион е предназначен за употреба само за кожата на главата. Да не се използва върху мигли, вежди, мустаци. Не използвайте при алергия към някоя от съставките. Ако в процеса на използване забележите странични ефекти като дразнене, прекратете употребата на продукта. Grecian 2000 лосион за възстановяване естествения цвят на косата за мъже с побелели коси. С Грециан косата придобива естествен и младежки цвят.
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:GRECIAN 2000 / ГРЕЦИАН 2000 ЛОСИОН ЗА КОСА МЪЖЕ 125 МЛ.

Профарма онлайн е онлайн аптека, която предлага лекарствени и козметични продукти на ниски цени. Профарма онлайн предоставя информация и не е заместител на професионални медицински консултации. Профарма онлайн препоръчва внимателно да прочетете листовките на лекарствата. Винаги търсете помощ от своя лекар, ако в момента се лекувате, и винаги информирайте своя лекар или фармацевт относно лекарствата, които приемате.