Количка

GARNIER FRUCTIS / ГАРНИЕР ФРУКТИС STRENGHT&SHINE 2 В 1 НОРМАЛНА КОСА 400 МЛ.

GARNIER FRUCTIS / ГАРНИЕР ФРУКТИС STRENGHT&SHINE 2 В 1 НОРМАЛНА КОСА 400 МЛ.

В наличност
SKU
78573
6,49 лв.

GARNIER FRUCTIS / ГАРНИЕР ФРУКТИС STRENGHT&SHINE 2 В 1 НОРМАЛНА КОСА 400 МЛ. 

Garnier Fructis Strength & Shine 2 in 1 Fortifyng Shampoo and Conditioner от 400 мл. представлява шампоан за нормална коса, който нежно, но дълбоко почиства косата, като я дарява със свежест, еластичност и блясък.

Garnier Fructis Strength & Shine 2 in 1 Fortifyng Shampoo and Conditioner от 400 мл. представлява шампоан за нормална коса, който нежно, но дълбоко почиства косата, като я дарява със свежест, еластичност и блясък. Формулата на шампоана на Гарниер е обогатена с грейпфрут, който укрепва косата и тонизира корена, като същевременно косата е подсилена, свежа и блестяща. Състава на шампоана съдържа Витамини B3+B6, които изпълват с енергия корените, а мощната АHA киселина подсилва сърцевината на фибрата, в резултата на което косата има дълготраен ефект на свежест. След употребата на шампоана косата е силна отвътре и сияйна и свежа отвън.

Напишете вашето мнение
Вие оценявате:GARNIER FRUCTIS / ГАРНИЕР ФРУКТИС STRENGHT&SHINE 2 В 1 НОРМАЛНА КОСА 400 МЛ.

Профарма онлайн е онлайн аптека, която предлага лекарствени и козметични продукти на ниски цени. Профарма онлайн предоставя информация и не е заместител на професионални медицински консултации. Профарма онлайн препоръчва внимателно да прочетете листовките на лекарствата. Винаги търсете помощ от своя лекар, ако в момента се лекувате, и винаги информирайте своя лекар или фармацевт относно лекарствата, които приемате.