Количка

Информация за доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. с ДДС! *


Стандартна доставка


Цени за доставка на територията на България:

България
Покупка на стойност под 50лв. с ДДС


3.99лв

Покупка на стойност над 50лв. с ДДС


безплатна


В случай че общото тегло на поръчаните продукти е по-голямо от 10 кг., цената на доставката ще е по-висока. В такъв случай ще се свържем с Вас, за да уточним точната цена на доставката. 

Ако имате конкретно изискване относно куриерска фирма или офис, уточнете това, като го напишете, когато въвеждате Вашия адрес при правене на поръчката. В такъв случай ще заплатите цената на куриерската услуга съгласно цените на съответната куриерска компания, а при нужда за доуточнение ние ще се свържем с Вас.

Повечето поръчки, направени преди 15:00 часа, се доставят в рамките на следващия работен ден за населените места, обслужвани всеки ден. За останалите населени места поръчките се доставят по график. Уверете се, че в рамките на работния ден, когато ще бъде доставена поръчката, на този адрес ще бъдете Вие или друг човек, когото сте упълномощили да я приеме. Доставки не се изпълняват в неделя.

При получаване е необходимо да заплатите цената на поръчката, при метод на плащане "наложен платеж". Стандартната доставка включва опаковка, предаване на куриера и транспортни разходи.


Експресна доставка (важи само за гр. София**)


Експресна доставка за гр. София се изпълнява само в работни дни и при следните условия:
- Заявки за доставка до края на работния ден се приемат до 11:30 часа
- Заявки за доставка до 3 часа се приемат до 14:30 часа
- Заявка за доставка до 2 часа се приемат до 15:30 часа
- Завка за доставка до 1 час се приемат до 16:30 часа
- Към момента на поръчката, всички поръчани продукти са налични в нашия склад

Ако сме възпрепятствани да изпълним поръчката Ви, ще се свържем с Вас по телефона. 

Поръчки с експресни доставки се приемат и на тел. 0877849395.
 
Цени за експресни доставки: 

Експресна доставка за гр. София
До 1 час 19.99лв
До 2 часа 17.49лв
До 3 часа 14.99лв
до края на работния ден 9.99лв.

 
** Цените за експресни доставки остават в сила независимо от стойността на поръчаните от Вас продукти. 
** За населените места в общините Банкя, Божурище, Костинброд, Нови Искър, Кремиковци, Бухово, Елин Пелин, Панчарево, Бистрица, Железница и Владая, както и с. Бусманци не се приемат заявки за експресна доставка.
 

Международни доставки

 
ПроФарма онлайн доставя поръчки в Европа.
 
Цени за международни доставки:
 
Държава  Цена на доставка
Гърция, Полша, Чехия, Хърватия, Унгария, Румъния, Словакия, Словения 16.49 лв.
Албания, Андора, Армения, Азербайджан, Босна и Херцеговина, Беларус, Ватикана, Исландия, Казахстан, Лихтенщайн, Македония, Малта, Молдова, Норвегия, Черна гора, Русия, Сан Марино, Сърбия, Турция, Украйна 24.99 лв. 
Австрия, Белгия, Германия, Дания, Испания, Естония, Финландия, Франция, Великобритания, Ирландия, Италия, Латвия, Литва, Люксембург, Холандия 27.99 лв.
Португалия, Швеция 29.99 лв
Кипър 44.99 лв. 
 

 

Проследяване на поръчката

След като поръчате стока от нашата онлайн аптека и ние я изпратим, можете да проследите нейния статус и местоположение с помощта на връзка към страница, предоставена от куриерската компания, която доставя стоката до посочения от Вас адрес. Номер за проследяване на пратката ще намерите в електронното писмо, с което Ви уведомяване за изпращането на Вашата поръчка.

 Доставката се прави на посочения адрес. Ако артикулите бъдат върнати при нас от куриерската фирма, може да се наложи допълнителна такса за повторно изпращане. Ако не сте получили поръчката си, а сте получили електронно писмо за изпратена доставка, моля изчакайте поне 3 работни дни, след което се свържете с нас и ние ще уведомим куриерската фирма за липсващата пратка.


Отменяне на поръчката

В допълнение към политиката ни на връщане, имате правото да върнете поръчката си в рамките на четиринадесет дни от датата на получаване на артикула, ако ни изпратите писмено известие за отмяна и ни върнете артикула неизползван в оригиналната си опаковка. Трябва да се свържете с нас тук преди връщането на поръчка, за да заявите код за разрешено връщане. Ако върнатият артикул няма код за разрешено връщане, няма да можем да ви предложим възстановяване на сумата или замяна. Моля, имайте предвид, че върнатите артикули се доставят до склада ни за Ваша сметка.

Профарма онлайн е онлайн аптека, която предлага лекарствени и козметични продукти на ниски цени. Профарма онлайн предоставя информация и не е заместител на професионални медицински консултации. Профарма онлайн препоръчва внимателно да прочетете листовките на лекарствата. Винаги търсете помощ от своя лекар, ако в момента се лекувате, и винаги информирайте своя лекар или фармацевт относно лекарствата, които приемате.