• 0877 849 395 за информация/поръчки (от 9:00 до 21:00 всеки ден)
Количка

BIOGAIA / БИОГАЙА КАПКИ 5МЛ.

BIOGAIA / БИОГАЙА КАПКИ 5МЛ.

В наличност
SKU
36327
14,79 лв.
Специално разработен за новородени, бебенца и малки деца, който засилва имунната система и намалява риска от инфекции и храносмилателни смущения.

БИОГАЙА Пробиотични капки / BIOGAIA Probiotic drops на Евофарма е пробиотик от ново поколение, съдържащ Lactobacillus reuteri Protectis, специално разработен за новородени, бебенца и малки деца, който засилва имунната система и намалява риска от инфекции и храносмилателни смущения. Lactobacillus reuteri Protectis са устойчиви на вредното и агресивно действие на солната киселина и жлъчните соли в стомаха и червата. BioGaia е единственият пробиотик на българсия пазар, който съдържа щама L.reuteri Protectis DSM 17938, изолиран от майчина кърма, с документирана и доказана ефективност и безопастност в 96 извършени клинични проучвания при 9300 пациенти - новородени, деца и възрастни.

Пробиотичните бактерии се свързват с чревната мукоза и епителните клетки и по този начин могат да действат в червата. Lactobacillus reuteri Protectis е единственият лактобацил, който отделя ройтерин - антимикробен агент, който потиска развитието на вредните микроорганизми в храносмилателния тракт и същевременно не засяга развитието на други бактерии, нормални за здравия човек.

Прием:

Обичайната дневна доза е по 5 капки дневно.

При колики - по 1 доза дневно /продължително време/

При Антибиотично лечение - 1 доза дневно, до 5 дни след преустановяване приема наантибиотика.

При Диария - 1–3 дози дневно по време на острата фаза, 1 доза дневно 5 дни след това.

За засилване на имунната система - 1 доза дневно (продължително).

Напишете вашето мнение
Вие оценявате:BIOGAIA / БИОГАЙА КАПКИ 5МЛ.

Профарма онлайн е онлайн аптека, която предлага лекарствени и козметични продукти на ниски цени. Профарма онлайн предоставя информация и не е заместител на професионални медицински консултации. Профарма онлайн препоръчва внимателно да прочетете листовките на лекарствата. Винаги търсете помощ от своя лекар, ако в момента се лекувате, и винаги информирайте своя лекар или фармацевт относно лекарствата, които приемате.