Количка

Онлайн аптека ПроФарма

Защо ПроФарма Онлайн е предпочитаната онлайн аптека

ПроФарма Онлайн е онлайн аптека, която предлага лекарствени средства без лекарско предписание, специализирани продукти за грижа за кожата, ежедневни тоалетни принадлежности, витамини и хранителни добавки, както и продукти за бебето и детето. Имаме богата гама от козметични продукти и продукти за грижа за здравето, значително надвишаваща предлаганите от една традиционна аптека стоки. ПроФарма Онлайн работи с водещи марки и най-модерните компании, за да предоставя на клиентите най-добрите и актуални продукти.

ПроФарма Онлайн също така е една от водещите онлайн аптеки, където може да купите своите медикаменти без лекарско предписание, продукти за първа помощ или памперси – всичко на едно място.

Благодарение на експертния ни екип можем да съдействаме на клиентите при избор на най-подходящия продукт. Осигуряваме ви непрекъснат достъп до нашия сайт и бърза, надеждна доставка.

Като предпочитана онлайн аптека, ние се гордеем със своята ангажираност и посветеност на клиентите ни и техните нужди. Поддържаме наличности от разнообразни продукти и имаме готовност да изпълняваме специфични поръчки.

Открийте последните продукти и марки тук, в ПроФарма Онлайн. Независимо дали търсите продукти за отслабване, витамини, хранителни добавки, козметика за пътуване, крем за лице или душ гел за бебе, ние можем да ви предложим всичко това – като ви даваме несравнимо удобство и дискретност. Очаквайте още по-голямо удобство и богат избор при своята поръчка от ПроФарма Онлайн!


tick

Предпочитаната онлайн аптека

Нашата мисия е да се грижим за здравето и красотата на цялото ви семейство на най-добра цена, за да сте готови за всяко предизвикателство и с радост да приемете ПроФарма Онлайн в своя дом.

home

За щастливо, здраво домакинство

Ние в ПроФарма Онлайн се гордеем, че сме на разположение не само за да удовлетворяваме вашите нужди, но и тези на цялото ви домакинство. Така че ако сте загрижени за здравето на своя партньор, деца или възрастни роднини, вие сте на правилното място. Предлагаме ви достъп до продукти, които, наред с друго, могат да ви помогнат да откажете цигарите, когато се нуждаете от повече от силна воля, да се преборите със силна мигрена или да се присмеете на алергиите.Този изключителен избор означава, че ние експертно подбираме своите наличности така, че да гарантираме ползите за вашето здраве. Не вярваме в магически лекове и вълшебни свойства, така че не очакваме от вас да изберете нещо различно от доказани и надеждни продукти.

cart

Защо да пазарувате от нас?

Знаем, че за някои хора онлайн пазаруването на лекарствени продукти и хранителни добавки не изглежда очевидна възможност и биха искали да научат повече за нас. Ние сме регистриран търговец на дребно с лекарствени средства (аптека) с разрешение № АП-073-2/15.06.2017г., което означава, че всички наши работни практики и продукти отговарят на стандартите и изискванията на ИАЛ и МЗ. Поръчките ви се обработват и изпращат от нашия търговски център в София от екип от магистър-фармацевти и професионалисти в областта на обслужването на клиенти, с който може да се свържете на тел. 0877849395.

click

Несравнимо удобство

Когато пазарувате от ПроФарма Онлайн, имате по-голям избор, отколкото в традиционна аптека, никога не се налага да чакате на опашка и да напускате дома си, когато близките ви имат най-голяма нужда от вас. Ние сме винаги на разположение, на компютъра или смартфона ви – но ако не сте фен на технологиите, с удоволствие ще ви обслужим и по телефона. Имаме изключително гъвкави възможности за доставка, включително светкавична доставка в рамките на час за гр. София. Повече за условията ни за доставка може да прочетете в информация за доставка.

money

С нас пестите време и пари

Ние знаем, че за вас е важно да получите най-доброто за своите пари, затова ви предлагаме най-добрите цени. Това означава, че ще откриете страхотни промоции на популярни марки козметика, продукти за бебета и деца, хранителни добавки и лекарствени продукти, продавани без рецепта. През цялата година заедно с доставчиците ни ви предлагаме ексклузивни сезонни оферти, за които може да научавате първи, ако се абонирате за нашия нюзлетър или следите профилите ни във Facebook и Instagram.

Корпоративна информация за ПроФарма Онлайн


"Скай Трейд" ЕООД
гр. София 1113, район Изгрев, ул. Фредерик Жолио Кюри №9
гр. София, ул. Елемаг №13А
гр. София 1113, район Изгрев, ул. Фредерик Жолио Кюри №9
АП-073-2/15.06.2017г.
маг.-фарм. Мария Бориславова Паунова
0877849395
speedy@propharmaonline.bg

"А И К 2012" ООД
гр. София 1113, район Изгрев, ул. Фредерик Жолио Кюри №9
0877849395
speedy@propharmaonline.bg

Профарма онлайн е онлайн аптека, която предлага лекарствени и козметични продукти на ниски цени. Профарма онлайн предоставя информация и не е заместител на професионални медицински консултации. Профарма онлайн препоръчва внимателно да прочетете листовките на лекарствата. Винаги търсете помощ от своя лекар, ако в момента се лекувате, и винаги информирайте своя лекар или фармацевт относно лекарствата, които приемате.