Количка

За аптеки ПроФарма

КАЧЕСТВЕНО ОБСЛУЖВАНЕ
Историята на аптеки ПроФарма започва през 2000г. в гр. София. През целия период на развитие основна цел на аптеки ПроФарма е качественото и професионално обслужване на нашите клиенти.


ГРИЖА ЗА КЛИЕНТА
В аптеки ПроФарма работи висококвалифициран персонал, надхвърлящ 70 служители. При нас работят единствено магистър и помощник фармацевти, което е гаранция за Вашето здраве. Цел на аптеки ПроФарма е безотказното обслужване на всички клиенти чрез поддържането на висока наличност на лекарствени продукти, работа с всички видове рецепти на НЗОК, както и предлагане на хомеопатични продукти, специализирани продукти за грижа за кожата, ежедневни тоалетни принадлежности, витамини и хранителни добавки, продукти за първа помощ, както и продукти за бебето и детето.


БОГАТО РАЗНООБРАЗИЕ
Имаме богата гама от козметични продукти и продукти за грижа за здравето. Аптеки ПроФарма работят с водещи марки и най-модерните компании, за да предоставят на клиентите най-добрите и актуални продукти.ДОСТЪПНИ ЦЕНИ
Не на последно място, в аптеки ПроФарма винаги се стремим да предлагаме това високо ниво на обслужване и богат асортимент на възможно най-добрите цени на пазара!
В момента веригата разполга с 10 аптеки на територията на гр. София. Можете да получите повече информация за тях тук.

Профарма онлайн е онлайн аптека, която предлага лекарствени и козметични продукти на ниски цени. Профарма онлайн предоставя информация и не е заместител на професионални медицински консултации. Профарма онлайн препоръчва внимателно да прочетете листовките на лекарствата. Винаги търсете помощ от своя лекар, ако в момента се лекувате, и винаги информирайте своя лекар или фармацевт относно лекарствата, които приемате.